Reis rond de wereld met Kindervakantiewerk Tegelen

Print
Reis rond de wereld met Kindervakantiewerk Tegelen

De Losse Week en kampweek van Kindervakantiewerk Tegelen staan weer op het zomerprogramma. Afbeelding: Carin Engelen

Tegelen -

De vrijwilligers van Stichting Kindervakantiewerk Tegelen hebben de activiteiten klaar voor de Losse Week in Tegelen die plaatsvindt van 15 tot en met 19 juli op het grasveld bij de Gulickhal.

De geplande activiteiten staan in het teken van TV en variëren van hutten bouwen tot knutselen, spellen, en nog veel meer. Alle kinderen uit de gemeente van 4 tot en met 14 jaar kunnen hieraan deelnemen. Het enige dat ze mee hoeven te nemen is een lunchpakket. Voor drinken en een lekkere traktatie tussendoor zorgen de vrijwilligers. Inschrijven kan vanaf 10.00 uur. De activiteiten starten dagelijks om 11.00 uur, waarna de kinderen rond 16.30 uur weer opgehaald kunnen worden. De kosten bedragen € 3,50 per dag, maar op maandag kan er ook een weekkaart gekocht worden voor € 15,-. Hiervoor kunnen ouders hun kind ook al inschrijven via www.kindervakantiewerktegelen.nl.

Kampweek

Voor de kampweek naar Eersel, van 4 tot en met 9 augustus, is dit jaar gekozen voor het thema ‘Reis rond de wereld’. Dagelijks ‘reizen’ de vrijwilligers met de kinderen naar aan nieuw land waar de activiteiten van die dag naar verwijzen. Zo gaan ze naar China, Nederland, Zuid-Afrika, Amerika, Brazilië en België. Deelnemen aan de kampweek kan alleen via voorinschrijving tot uiterlijk 22 juli via Remco Willems, Wilderbeekstraat 6, Tegelen of Carin Engelen, Gieterijstraat 22, Steyl. Wacht niet te lang, want vol is vol. Deze activiteit is eveneens voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar en kost €70,-.