Michel Hoeken weer terug aan het hardloopfront

Print
Michel Hoeken weer terug aan het hardloopfront

Vera Coenen en Nick van den Broek liepen mooie tijden in Maastricht. Afbeelding: Jos Smeets

Stramproy -

De comeback van hardloper en Grenslauper Michel Hoeken is opmerkelijk te noemen. Na een zware val, waarbij diverse gebroken ribben werden geconstateerd en hij ook een klaplong opliep, is hij weer met hardlopen begonnen.

Gelijk 5 km in St. Joost enkele weken geleden, gevolgd door 10 km in Opglabbeek en een 10,5 km in Budel bij de Ekkerloop. Zijn tijden liegen er niet om 29 min. op de 5 km en bij de andere twee lopen tijden van net 55 minuten. Hij is zelfs een stuk sneller geworden.

Nét geen persoonlijk record vestigde Henk van Bree in Etten-Leur bij de Lenteloop op Pinkstermaandag. Slechts enkele seconden was hij te langzaam met 52:51 min. En dan nog de 50e editie van de Grenslaup Vosseven, de afsluiting van het trimloopseizoen 2018-2019. Vanaf september wordt dat weer vervolgd. Hier op zondag vijftien Grenslaupers die gezamenlijk meer dan 125 km op de kilometerteller brachten. Mooi parcours met klein stukje modder erin. Na afloop tombola en de verloting van twee waardebonnen onder degenen die 8, 9 of 10 keer hadden deelgenomen. Dan nog twee Grenslaupers die in Maastricht deelnamen aan Maastrichts Mooiste, Vera Coenen en Nick van den Broek: 21,1 km in respectievelijk 1:51:43 en 1:45:55.