VVV

Ook Jay Driessen definitief naar Al-Wahda FC

Print
Ook Jay Driessen definitief naar Al-Wahda FC

Jay Driessen. Afbeelding: LÉ GIESEN

VENLO / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Na Maurice Steijn heeft ook assistent-trainer Jay Driessen van VVV nu een akkoord bereikt met Al-Wahda FC uit Abu Dhabi.

De Limburger berichtte al eerder dat beide trainers van VVV naar de Emiraten zouden vertrekken. Driessen kwam in 1988 bij de selectie van VVV. De middenvelder speelde zeven jaar voor de club. In 1991 scoorde hij de beslissende treffer tegen NAC, waardoor VVV promoveerde.

Na zijn periode in De Koel speelde hij nog vijf seizoenen voor TOP Oss waarna hij zijn actieve carrière beëindigde en aan de slag ging als trainer. Hij trainde aanvankelijk enkele amateurclubs en was betrokken bij de jeugdafdeling van VVV. Met de komst van Maurice Steijn in 2014 schoof Driessen door naar de rol van assistent-trainer.

Lees ook: Maurice Steijn: ‘Ik hoop ooit nog eens terug te keren bij VVV’

Manager voetbal van VVV, Stan Valckx, over Driessen: ,,Jay heeft ontzettend veel voor VVV betekend. Ik had af en toe het gevoel dat zijn rol binnen de technische staf wel eens onderschat werd, maar Jay was enorm deskundig en had mede daarom een meerwaarde. Jammer dat hij ervoor kiest om te vertrekken, maar uiteraard snap ik zijn keus volledig.”

VVV wil binnenkort van Maurice Steijn en Jay Driessen afscheid nemen in De Koel.