Dit gaat een kaartje voor de GP van Zandvoort kosten

Print
Dit gaat een kaartje voor de GP van Zandvoort kosten

Directeur Jan Lammers en Chase Carey van de Formula One Group (midden) bij de presentatie van de GP. Derde van rechts prins Bernard. Afbeelding: ANP

De organisatie van de GP van Zandvoort heeft maadag de prijzen van de kaartjes bekendgemaakt. Kaartjes voor de race beginnen voor volwassenen op 140 euro en lopen op tot 448 euro.

De prijzen zijn onderverdeeld in vijf categorieën: main straight, goud, zilver, brons en duin. Voor de kaarten ‘in duin’ betaal je het minste. Als je hiervoor een passe-partout koopt - een ticket waarmee je drie dagen toegang hebt tot het circuit - ben je als volwassene 510 euro kwijt, voor kinderen geldt een prijs van iets meer dan 100 euro.

Voor een plekje op de tribune aan het rechte stuk betaal je meer dan drie keer zoveel. Een ticket voor alleen de race begint op 448 euro, maar dit valt ook te combineren met de zaterdag. Voor zo’n weekendkaart ben je 585 euro kwijt. Ook is er de optie om je plek voor drie jaar veilig te stellen. Een weekendticket aan het rechte stuk voor de komende drie jaar gaat voor 1.755 euro.

Per persoon kunnen er maximaal 6 tickets worden aangevraagd.

Luister ook naar onze Formule 1-podcast: