Opbrengst WUNSCHfest vervult ‘wins vur iddere mins’

Print
Opbrengst WUNSCHfest vervult ‘wins vur iddere mins’

In een Oktoberfest-setting zamelt het WUNSCHfest geld in om enkele wensen in vervulling te laten gaan. Afbeelding: Getty Images

Grubbenvorst -

Met het WUNSCHfest op zondag 18 augustus willen enkele inwoners van Grubbenvorst wensen in vervulling laten gaan met de ‘wins vur iddere mins’. Locatie van het festival in een Oktoberfest decor is de Venloseweg, naast café-restaurant Beej Toën (De Vonkel).

Zoals de naam al doet vermoeden is het openluchtfestival in Tiroler/Duitse stijl en staat in het teken van het goede doel. Vanaf 13.00 uur klimmen allerlei artiesten van Limburgse bodem op de bühne met een Duitstalig repertoire. Als afsluiting om 20.00 uur heeft de organisatie de partyband Zugabe gecontracteerd. Door pro Deo op te treden, leveren alle artiesten een bijdrage aan het goede doel. Dat doel bestaat uit enkele wensen die de organisatie in vervulling wil laten gaan voor inwoners, verenigingen of instanties uit Horst aan de Maas die niet altijd de financiële mogelijkheid hebben voor iets extra’s. Wie een langgekoesterde wens heeft in privésfeer, verenigingsverband of anders, kan deze insturen via wens@wunschfest.nl. Een speciaal hiervoor samengestelde jury zal alle wensen beoordelen en uiteindelijk besluiten welke wensen in vervulling gaan. De totale opbrengst van het WUNSCHfest komt ten goede aan de wensen. Welke wensen er vervuld gaan worden, wordt na de afsluiting van het festival bekendgemaakt.

Meer info over het festival is te vinden op www.wunschfest.nl of te vragen via info@wunschfest.nl.