Duncan Laurence voegt meer landen toe aan Europese tour

Print
Duncan Laurence voegt meer landen toe aan Europese tour

Duncan Laurence op de derde dag van Pinkpop in Landgraaf. Afbeelding: ANP

Duncan Laurence blijft zijn Europese tournee maar uitbreiden. De Songfestivalwinnaar heeft concerten in Italië, Spanje, Polen en België toegevoegd, maakte hij bekend via Instagram.

,,Ik sta nog steeds te stuiteren dat Arcade vijftig miljoen streams op Spotify heeft. Om dat te vieren heb ik nieuwe shows toegevoegd”, schrijft Duncan, die de mijlpaal maandag al vierde met een jeugdfoto.

Tour

De tournee start op 5 november in Parijs en eindigt op 15 december in Oslo. Eerder voegde de zanger vanwege de grote vraag al shows toe en werden er concerten verplaatst naar grotere zalen. De optredens in Antwerpen en Keulen zijn al uitverkocht.

Volgende maand trapt Duncan zijn twaalf Nederlandse optredens af in Paradiso in Amsterdam. De tickets voor de Nederlandse tournee waren in no-time uitverkocht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen