Nieuwbouw en duurzaamheid in eerste wooncafé Beesel

Print
Nieuwbouw en duurzaamheid in eerste wooncafé Beesel

Levensloopbestendig maken van woningen is één van de thema’s. Afbeelding: gemeente Beesel

Reuver -

Beesel start met een wooncafé. Dit mede naar aanleiding van de onlangs gepresenteerde nieuwbouwplannen.

Het eerste wooncafé is op donderdag 27 juni in zalencentrum de Schakel. Tijdens deze avond wordt informatie gegeven over de situatie op de Beeselse woningmarkt en een toelichting op het plan van de gemeente om in de komende vier jaar 115 nieuwe woningen te realiseren. De focus ligt daarbij op levensloopbestendige woningen die geschikt zijn voor zowel senioren als starters. Bezoekers krijgen ook tips hoe ze hun eigen woning levensloopbestendig kunnen maken of verduurzamen. Tevens wordt uitgelegd hoe de provincie hierbij kan helpen vanuit de stimuleringsregeling Duurzaam Thuis.

Het wooncafé is een informele ontmoetingsplek waar ervaringen en ideeën over wonen in de brede zin van het woord worden uitgewisseld. Aanmelden kan via activiteitenburo@beesel.nl. De bijeenkomst start om 19.30 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen