Wegen afgesloten vanwege NK tijdrijden para-cycling

Print
Wegen afgesloten vanwege NK tijdrijden para-cycling

Afbeelding: EPA

Wellerlooi -

Diverse wegen tussen Nieuw Bergen en Wellerlooi zijn woensdagavond afgesloten voor verkeer. Dat heeft alles te maken met het Nederlands Kampioenschap tijdrijden para-cycling te maken.

Bergen is gastgemeente voor het evenement voor wielrenners met een lichamelijke handicap waarvoor een parcours van 30,3 kilometer door het Maasduinengebied is uitgezet. In diverse klassen zullen wielrenners, tandems en handbikers de strijd aangaan voor de titel Nederlands kampioen.

Parcours

Het verkeer dient er rekening mee houden dat talloze wegen vanaf circa 18.00 uur afgesloten zullen zijn totdat de tijdritten zijn afgerond. Het parcours start bij het sluizencomplex in Well (Bosserheide) en loopt verder via de Oude Baan, Ontginningsweg (Bergen), Ceresweg (Bergen), Veenweg (Well), Tuinstraat (Wellerlooi), Venweg (Wellerlooi), Emmastraat (Wellerlooi) en Paaldijk (Wellerlooi) en weer terug.

De wedstrijden starten om 18.30 uur.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen