Wegen afgesloten vanwege NK tijdrijden para-cycling

Print
Wegen afgesloten vanwege NK tijdrijden para-cycling

Afbeelding: EPA

Wellerlooi -

Diverse wegen tussen Nieuw Bergen en Wellerlooi zijn woensdagavond afgesloten voor verkeer. Dat heeft alles te maken met het Nederlands Kampioenschap tijdrijden para-cycling te maken.

Bergen is gastgemeente voor het evenement voor wielrenners met een lichamelijke handicap waarvoor een parcours van 30,3 kilometer door het Maasduinengebied is uitgezet. In diverse klassen zullen wielrenners, tandems en handbikers de strijd aangaan voor de titel Nederlands kampioen.

Parcours

Het verkeer dient er rekening mee houden dat talloze wegen vanaf circa 18.00 uur afgesloten zullen zijn totdat de tijdritten zijn afgerond. Het parcours start bij het sluizencomplex in Well (Bosserheide) en loopt verder via de Oude Baan, Ontginningsweg (Bergen), Ceresweg (Bergen), Veenweg (Well), Tuinstraat (Wellerlooi), Venweg (Wellerlooi), Emmastraat (Wellerlooi) en Paaldijk (Wellerlooi) en weer terug.

De wedstrijden starten om 18.30 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen