Joris Linssen op Mexicaanse toer

Print
Joris Linssen op Mexicaanse toer

Mexico is dichtbij… Afbeelding: archieffoto De Limburger

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Joris Linssen treedt met zijn band Caramba op in het Openluchttheater Valkenburg. Zij maken Nederlandstalige muziek met een flinke scheut Mexico op zaterdag 29 juni om 20.30 uur.

Joris Linssen, bij het grote publiek vooral bekend als de man die op Schiphol mensen uitzwaaide of verwelkomde voor het programma Hello Goodbye, is een grote fan van Mexico. Zijn band ziet er ook uit als een mariachi-orkest. Al sinds 1999 bestormt Joris Linssen de podia met zijn band. Het optreden begint om 20.30 uur en de toegangsprijs is 15 euro.

Joris Linssen en zijn muzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Zo toerden ze door Mexico, waar ze in een stadion optraden voor twintigduizend mensen en gingen ze op pelgrimstocht waarbij ze al hun eten en drinken verdienden met hun muziek. Ze doen zo’n honderd shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, een belevenis vol vurig enthousiasme en romantiek.

Speciale gast is Djem van Dijk (percussie/zang), voormalig zangeres van de Limburgse meidengroep Treble.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen