RTL Boulevard wil Chantal Janzen als presentatrice Songfestival

Print
RTL Boulevard wil Chantal Janzen als presentatrice Songfestival

Afbeelding: ANP Kippa

Tegelen -

RTL Boulevard wil graag dat Chantal Janzen volgend jaar het Eurovisie Songfestival gaat presenteren. De Limburgse presentatrice is naar voren geschoven door RTL Boulevard deskundigen Aran Bade en Rick Brandsteder.

De kans dat Janzen ook daadwerkelijk het Songfestival mag gaan presteren is klein. Het lijkt erop dat de NPO en AVROTROS gewoon sterren van de publieke omroep op het liedjesfestijn zet. Volgens de TrosKompas zouden Jan Smit, Dionne Stax en Eva Jinek een goed trio vormen.

Lees ook: Giel Beelen: ‘Songfestival 2020 naar Maastricht’

Bade en Brandsteder hebben lovende woorden voor de uit Tegelen afkomstige presentatrice. Bade: “Chantal Janzen heeft heel veel humor. Het is wel moeilijk humor in Europa, want niet elk land snapt het en vindt het ook grappig. Maar Chantal Janzen en zeker de commerciëlen zouden er prima een rol in kunnen spelen.”

Lees ook: Missie Songfestival in Maastricht: ‘We moeten vooral met één mond spreken’

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen