Wulf en Johan Gielen op Sjwaampop, Janse Bagge Bend sluit festival af

Print
Wulf en Johan Gielen op Sjwaampop, Janse Bagge Bend sluit festival af

Wulf, bekend van de hit ‘All things under the sun’ staat dit jaar op het Sjwaampop-podium. Afbeelding: via Sjwaampop

Swalmen -

De mannen van de Janse Bagge Bend sluiten dit jaar Sjwaampop af. Het gratis toegankelijke, tweedaagse festival vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 augustus op de Markt in Swalmen. Andere klinkende namen zijn Wulf, Navarone en Johan Gielen.

De zaterdag is gereserveerd voor dance, hiphop en trance. De organisatie heeft met Johan Gielen - pionier en legende in de wereldwijde trance-scene - een headliner van formaat binnengehaald. Andere namen die deze avond - aanvang om 18.00 uur - het podium bestijgen zijn de Roermondse deejay TREN, The Firm, The Boys Next Door en Puinhoop Kollektiv.

Wulf en Johan Gielen op Sjwaampop, Janse Bagge Bend sluit festival af
Johan Gielen Foto: via Sjwaampop

Zondagmiddag wordt de bühne vanaf 14.00 uur vrijgemaakt voor het Roermondse Chalkdust, Wild Romance (de voormalige begeleidingsband van wijlen Herman Brood), Son Mieux, Navarone (tweede plek The Voice of Holland) en Wulf (bekend van de hits ‘All things under the sun’, ‘Switching Gears’ en ‘Mind Made Up’). De Janse Bagge Bend, die dit jaar haar veertigjarig bestaansfeest viert, sluit het tweedaagse festival met Limburgstalige dialectpop af.

De organisatie van Sjwaampop maakt binnenkort de timetable bekend. Alle informatie over het festival is te vinden op www.sjwaampop.com