‘Walking football’ van start in Partij

Print
‘Walking football’ van start in Partij

In grote lijnen gelden de regels van het reguliere voetbal. Afbeelding: INGimage

Partij -

Samen met VV Partij gaat de Huiskamer van Partij – na de zomervakantie – als proef bekijken of er in Partij en eventueel omliggende dorpen, voldoende belangstelling voor ‘Walking football’ bestaat. Er wordt gebruik gemaakt van de accommodatie van VV Partij.

Walking football wordt steeds populairder onder degenen die graag nog een balletje willen trappen, maar waar het fysiek en conditioneel te zwaar is om dat op een groot veld te doen. Bij Walking Football gelden in grote lijnen de spelregels van het reguliere voetbal.

In september wordt gestart met een bijeenkomst waarin uitgelegd wordt wat de bedoeling is en alle vragen zo veel mogelijk worden beantwoord. Wordt er alleen recreatief gespeeld, worden de mogelijkheden om in competitieverband te gaan sporten bekeken of beide? Welke dag en tijdstip gaan het worden en hoe zit het met een lidmaatschap van VV Partij nadat de proefperiode op 1 januari 2020 voorbij is? De bijeenkomst is dinsdag 10 september om 19.30 uur in de kantine van VV Partij. Iedereen kan vrijblijvend naar de bijeenkomst komen, aanmelden is niet nodig.

Neem voor vragen en/of meer informatie contact op met - VV Partij; Roel Anneveldt, tel . 06 13 808 436 of De Huiskamer van Partij (Pierre Mobers of Hans Anneveldt). Tevens is meer informatie te vinden op www.partijwittem.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen