Showbizz-rubriek

Chantal Janzen vindt haar ‘dubbelganger’ en Max Verstappen vliegt over de golven

Print
Chantal Janzen vindt haar ‘dubbelganger’ en Max Verstappen vliegt over de golven

Opnieuw steekt ze de draak met zichzelf. Afbeelding: Instagram Chantal Janzen

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Wat een verrassing voor de dochter van Fernando Ricksen! Ondanks dat zijn gezondheid steeds verder achteruit gaat, wilt hij zijn dochter Isabella een bijzondere dag bezorgen. Isabella is jarig en dat moet de oud-speler van onder meer Fortuna Sittard, AZ, Glasgow Rangers én Oranje samen met zijn gezin vieren.

De Nederlandse voetbalsters wonnen zaterdagmiddag met 3-1 van Kameroen. Een handkusje voor alle fans van de Limburgse Oranje Leeuwin Dominique Bloodworth.

Dit bericht bekijken op Instagram

????

Een bericht gedeeld door Dominique Bloodworth (@dominiquebloodworthnl) op

Maurice Wijnen droomt van kleins af aan van een speelgoedtheater. Zal hij zijn jongetjesdroom binnenkort waarmaken?

Nieuw speelgoed voor Timor Steffens. De uit Roermond afkomstige motormuis moest er wel een aardig geldbedrag voor opzij leggen. Een gloednieuwe Suzuki Katana is vanaf 14.999 euro verkrijgbaar.

Dit is totaal wat anders dan zijn bolide. Tussen de Formule 1-races heeft Max Verstappen ook tijd om te ontspannen. Maar aankomend weekend is het gedaan met de rust. Zondag rijdt hij de Grand Prix van Frankrijk op circuit Paul Ricard.

Dit bericht bekijken op Instagram

Monday ??

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Facebooken op de fiets en eten terwijl je autorijdt: we multitasken er massaal op los, de hele dag door. Ook Hadewych Minis blijft niet achter.

Het is prachtig weer in Limburg en dat is voor Stefanie Joosten om aan de cocktails te gaan. Voor het eerst maakte ze een verfrissende Cosmopolitan. Hoe zal de klassieker, die je vrijwel in iedere Sex and the City tegenkomt, gesmaakt hebben?

Het gezicht van Chantal Janzen spreekt boekdelen. Zwanger zijn kan geen pretje zijn en dat blijkt uit haar post.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen