‘Roodmovie’ PdvA Brunssum in kader van eeuw algemeen kiesrecht

Print
‘Roodmovie’ PdvA Brunssum in kader van eeuw algemeen kiesrecht

De film wordt vertoond in het openluchttheater in Brunssum. Afbeelding: Fotopersbureau Image

Brunssum -

Het algemeen kiesrecht werd in Nederland honderd jaar geleden ingevoerd. PvdA Brunssum viert dit met een openlucht ‘roodmovie’ in september. Inwoners van Brunssum kunnen stemmen op vijf films.

De filmavond wordt gehouden op donderdag 5 september vanaf 19 uur in het openluchttheater van Brunssum. Diverse sprekers zullen voorafgaand aan de film, die om 20.45 uur begint, het woord tot de aanwezigen richten. De film die deze avond vertoond wordt, wordt democratisch bepaald. De films waaruit gekozen kan worden zijn: The Help, Frost/Nixon, Milk, Malcolm X en Good night and good luck. Voor meer informatie over deze films het uitbrengen van een stem, zie de website van de Brunssumse PvdA. Begin augustus wordt bekend welke film vertoond wordt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen