Rock op ’t Gras in Schutterspark Brunssum

Print
Rock op ’t Gras in Schutterspark Brunssum

Geoff Wyld tijdens Nu of Nooit 2018. Afbeelding: Mitchell Giebels

Brunssum -

De vijfde editie van Rock op ’t Gras in het Schutterspark in Brunssum vindt plaats in het eerste weekend van de zomervakantie, van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli.

Tijdens dit weekend zijn er diverse optredens van cover- en tributebands, een hotrod en US custom car show, foodtrucks en een festivalmarkt. Ook is het mogelijk om te overnachten op de eigen festivalcamping.

Vrijdagavond begint de Rockabilly Night om 18.30 uur. Die avond zijn er optredens van Loco een Rockabilly DJ, The MaverTricks (Mavericks tribute), The Rumble Rousers (rock ‘n’ roll/rockabilly/surf) en de Stray Cats by Hot Rod Riot (tribute).

Zaterdag 6 juli begint Rock op ’t Gras om 13.00 uur. Gedurende de dag treden op: Loco Drive-In, Parkstad Popstad Talent, Next Gen Band, Uncrook, Johnny Cash by Wayne’s Traveling Band (tribute), Loudniz (classic rock covers), Whitesnake by DeepWhite (tribute), Stone Deaf, Nirvana by Nearvana (tribute) en Volbeat by For Evigt (tribute).

De derde dag staan de Locomotion Radio DJ’s, Geoff Wyld (eigen werk, finalist Nu of Nooit 2018), Live by Simple Creed (tribute), Stone Temple Pilots by Piece Of Pie (tribute) en Koyle (covers) op het programma.

Kaarten kosten 10 euro (dagkaart) of 15 euro (weekend) en zijn online verkrijgbaar. Kinderen tot en met 13 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene. Op de website staat ook meer informatie over de kampeermogelijkheden. Wie zijn hot rod of US custom car wil tonen tijdens de Exclusive Car Show kan mailen naar info@wonna.nl. Vermeld hierbij naam, e-mailadres, telefoonnummer, automerk en type en stuur een foto van de wagen mee.