Zomermarkt overspoelt Grubbenvorst met vakantiesferen

Print
Zomermarkt overspoelt Grubbenvorst met vakantiesferen

Afbeelding: Gewoeën Grubbevors

Grubbenvorst -

Onder het motto ‘Zomer Markt Grubbenvorst Gewoën gezellig!’ houdt het Ondernemers Collectief Grubbenvorst in samenwerking met Elroco-jaarmarkten zaterdagmiddag 20 juli een braderie in het hartje van Grubbenvorst. De markt staat in het teken van zomerse sferen, vakantie en als het meezit veel zon.

Ruim zestig marktkramers bezetten deze dag met een grote diversiteit aan producten het hartje van Grubbenvorst. Verder wordt er gezorgd voor voldoende muziek, entertainment, (kinder)attracties en op de diverse terrassen is het aangenaam vertoeven. De plaatselijke horeca en winkeliers zorgen in combinatie met het entertainmentprogramma en diverse kinderattracties voor een optimale sfeer.

De plaatselijke jeugd hoopt met haar kindermarkt voldoende opbrengst te genereren voor KidzBase, een organisatie die met kleinschalige projecten kleur geeft aan het leven van kinderen in de regio die vanwege een verstoorde thuissituatie uit huis zijn geplaatst.

De Zomer Markt maakt deel uit van het grensoverschrijdend project Grenzeloos Visa Versa , een samenwerkingsverband tussen Ondernemers Collectief Grubbenvorst en de ondernemersvereniging Kaldenkirchen AKTIV. Dit project wordt mogelijk gemaakt door het INTERREG V A-Programma Deutschland-Nederland en mede gefinancierd door de Europese Unie (EU).

Publiek is welkom van 11.00 tot 17.00 uur.