Projectweek boordevol muziek bij Artamuse

Print
Projectweek boordevol muziek bij Artamuse

Afbeelding: ING Image

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout -

Een workshop en miniconcert van BJ Baartmans. Daarmee start de ArtRocks Projectweek op zaterdag 29 juni om 14.00 uur in Café Napoleon in Beek. Wat volgt is een week lang een gevarieerd en bijna geheel gratis programma met workshops, lezingen en concerten, vormgegeven door de pop-rock afdeling van Artamuse.

Na de kickstart is het op maandag 1 juli tijd om op de Artamuse locatie in Geleen de beginselen van het jammen onder de knie te krijgen. Docent, muzikant en projectcoördinator Michiel Mulders schotelt je dan ook de beginselen van een blues akkoordenschema voor. In Sittard geven de leerlingen van Margo van Bergen vanaf 19.00 uur een Spot On concert.

ArtCoustics op 2 juli is een workshop voor een bijzondere verzameling akoestische instrumenten, waaronder cajón en ukelele. Ook gitaren zijn welkom, zelfs harp en cello mogen meedoen wat Mulders betreft.

In het Pedals Lab op 3 juli mag iedereen naar hartenlust experimenteren met pedaal effecten en andere elektronica. Les je nieuwsgierige dorst naar elektronische effecten. Deze dag is er ook een luchtige presentatie over de geschiedenis van de pop door Rob Zeguers.

De week wordt afgesloten met vrij jammen, drinken, kletsen en een PopQuiz. Hele programma is te vinden op www.artamuse.nl/pop-art-rocks.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen