Dorpsfestijn

Weekend vol grenzeloos vertier bij Bienders Be-jèn

Print
Weekend vol grenzeloos vertier bij Bienders Be-jèn

Veel spelactiviteiten tijdens Bienders Be-jèn in Siebengewald.

Siebengewald / Afferden / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

Het Siebengewaldse MFC De Klaproos is komend weekend de basis voor het zomerevent dat de bewoners van het grensdorp samen vieren. Het door De Klaproos en CV De Bessembienders georganiseerde festijn Bienders Be-jèn zorgt voor onder andere sportieve elementen voor jong en oud, muziek en de inwendige mens. Ook wordt de Biender van het Jaar bekendgemaakt.

Het dorpsfestijn begint zaterdag om 12.00 uur als de deelnemende teams zich op een sportieve manier met elkaar kunnen meten tijdens het spel zonder grenzen. Alle spelattributen staan opgesteld op het terrein rond MFC de Klaproos. De Olympische gedachte gaat hierbij voorop. Tegen 17.30 uur vindt het finalespel plaats en rond 18.00 uur worden de prijzen aan de jeugd uitgereikt. In de avonduren vindt tijdens de feestavond de prijsuitreiking van de teams in de leeftijdscategorie 16 jaar en ouder plaats. Zondag staat vanaf 12.00 uur een dorpsbrunch met warme en koude gerechten en streekproducten klaar. Tevens wordt dan de nieuwe ‘Biender van het Jaar’ bekendgemaakt. Het middagprogramma wordt vervolgd met een matinee op het terras en muziek van het Groesbeekse duo The Moonlights.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen