Fortuna slaat bod op Mark Diemers af

Print
Fortuna slaat bod op Mark Diemers af

Mark Diemers tijdens de eerste training van Fortuna. Afbeelding: Pro Shots/Thomas Bakker

Sittard / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Fortuna Sittard heeft een bod Mark Diemers afgeslagen. Volgens de Sittardenaren was het bedrag dat de club over had voor de middenvelder niet hoog genoeg.

Er was al bekend dat er een aantal keer naar Diemers was geïnformeerd, maar een concreet bod kreeg Fortuna vorige week voor het eerst. Om welk bedrag het gaat wil technisch manager Sjoerd Ars niet zeggen. Ook over de club laat hij weinig los. „Dat vind ik niet netjes, maar het gaat om een buitenlandse club.”

Andere speler

Diemers zelf is op de hoogte van het vorige week afgeslagen bod. „Het is nu ook van de baan, want die club heeft inmiddels een andere speler aangetrokken.”

Zwaar teleurgesteld over de afwijzing door Fortuna is hij niet. „Ik heb het hier prima naar mijn zin. Mocht er iets komen wat ik zelf ook zie zitten, dan graag. Maar zoals ik vorig seizoen al zei, zo niet dan blijft ik met alle plezier hier.”