Restaurant de Kolentip in Maasbracht wisselt van uitbater

Print
Restaurant de Kolentip in Maasbracht wisselt van uitbater

Afbeelding: De Kolentip

Maasbracht -

Kevin Hilkens, sinds 2017 in dienst als chef-kok, wordt per 1 augustus de nieuwe exploitant van De Kolentip in Maasbracht. Hij neemt het restaurant over van de huidige uitbaters Danny Meijers en Rik Opstals.

In 2005 nam Danny Meijers (40) De Kolentip, dat uitkijkt over de binnenhaven van Maasbracht, over van de toenmalige eigenaren. Rik Opstals (31) stapte in 2015, na zeven jaar loondienst als compagnon in de zaak. De huidige eigenaren willen zich meer gaan richten op hun zaak G7 Food & Drinks in Sittard, die zij in november 2018 startten. Chef-kok Kevin Hilkens runde de Kolentip al meer dan een jaar geheel zelfstandig.

Restaurant De Kolentip bestaat sinds 2003 en heeft sinds 2012 onafgebroken een notering in Lekker 500 en 13,5 punten in de laatste Gault Millau.