Aniek Hornesch Augstkoningin van Berg aan de Maas

Aniek Hornesch.

Aniek Hornesch. © Photo4fun/ Rachelle Philippen

Aniek Hornesch is zondag 23 juni uitgeroepen tot de nieuwe Augstkoningin.

Paul Dolhain

Aniek Hornesch neemt het Augstkroontje over van Oogstkoningin 2018 Naomi Omani. Aniek is geboren op Oogstdankfeestzondag in 1997, 21 jaar en werkt bij Vivantes Ouderenzorg locatie Urmonderhof in Urmond. Ze speelt bij het slagwerk van Harmonie st. Joseph van Berg aan de Maas en bij het slagwerk-ensemble van de Philharmonie in Sittard.

Voor Aniek is een droom uitgekomen: “Al vele jaren kijk ik uit naar het moment dat ik de Augstkroon mag dragen en het visitekaartje mag zijn voor het Augst Cultuurfestival. Nu mag ik eindelijk met veel enthousiasme aan deze bijzondere en speciale taak beginnen. Ik heb veel zin in het komende Augst-jaar en hoop iedereen te mogen verwelkomen tijdens het feestweekend in Berg aan de Maas.” Het Augst Cultuurfestival vindt plaats van vrijdag 16 tot en met maandag 19 augustus en heeft als centraal thema Vrijheid.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee