Hitte

Organisaties maken pas op de plaats wegens warmte

Print
Organisaties maken pas op de plaats wegens warmte

Veel afgelastingen in verband met de hitte.

Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep / Molenhoek / Mook / Middelaar / Plasmolen -

De tropische temperaturen nopen seniorenorganisaties in de regio de voor deze week geplande activiteiten voor binnen en buiten op te schorten.

De vier seniorensportverenigingen in de gemeenten Heumen, Berg en Dal, Mook en Middelaar en Gennep zoals de Old Socks, Kwiek Berg en Dal, het Beweegcollectief Mook en Middelaar en Gennep Vitaal hebben gezamenlijk besloten om al hun activiteiten deze week af te gelasten vanwege het extreem warme weer. ,,Wij hebben dit gedaan mede op het advies van de GGD Gelderland Zuid. Onze toch al kwetsbare doelgroep willen wij bij dit extreme weer niet extra belasten”, meldt Peter Leenders, de voorzitter van Beweegcollectief Mook en Middelaar. Ook de voor vrijdag geplande bijeenkomst van Gennep Vitaal, zorgorganisatie Pantein en de Wijkraad Gennep West is uitgesteld. De bijeenkomst oer de behaalde resultaten en de bouwstart van een nieuwe fase in de beweegtuin in Gennep-west wordt op een later tijdstip gepland.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen