Video: Scooterrijders maken enorme smak over omhoog komend buspaaltje

Print

Scooter botst tegen buspaaltje in Maastricht. Video: Dumpert

Maastricht -

Twee mensen op een scooter maakten een enorme smak toen ze tegen een buspaaltje reden, dat juist weer omhoog kwam nadat de bus was gepasseerd.

Het gebeurde bij de verkeerssluis in de Boschstraat in Maastricht. De bestuurder van de scooter lette blijkbaar niet goed genoeg op. Hij wilde achter de bus aan door de sluis, maar botste precies op het stijgende paaltje, zo is te zien op een filmpje op Dumpert.

Het is niet duidelijk wat de mannen er lichamelijk aan over hielden. De scooterbestuurder was overigens niet in overtreding. Je mag daar met tweewielers gewoon door.

Meer opmerkelijke video’s hier.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen