Mooi weekend voor LG De Grenslaupers in de Eiffel

Print
Mooi weekend voor LG De Grenslaupers in de Eiffel

De Grenslaupers vertoefden afgelopen weekend in de Eiffel. Afbeelding: Jos Smeets

Stramproy -

Podium, net geen podium, plezier, sport, gezelligheid, samen onderweg. Met deze woorden kan het weekend van 21 tot en met 23 juni worden samengevat voor LG De Grenslaupers.

Henk, Janssen, Dave Steijvers, Sylvia Kuipers, Ilse Stultiëns en Truus Stultiëns waren de aanjagers van dit Grenslaupers-weekend in de Eiffel. Er was ook een competitief element: de Rakkeslauf in Roetgen (D). Met deelnames aan de 5 km, 10 km en (Nordic) Walking. Podiumplekken voor diverse Grenslaupers en voor de anderen nét geen podiumplekken, maar wel hoge klasseringen.

Wandelen 10 km: Ilse Stultiëns, 1e V, Truus Stultiëns, 1e V65, Marjo Houben, 2e V45, Joop Brouwers, 1e M40, Jos Smeets, 2e M65, Gert-Jan Mevissen, 2e M45 en Angela de Vries, 2e V50. Hardlopen, 10 km: Erik Houben, 1e M45, Dave Steijvers, 3e M40, Marcel van Aggel, 3e M50, Johan Breukers, 5e M50, Henk Janssen, 3e M55, Henny Offermanns, 4e M60. Dat alles op een totaal van 19 deelnemende Grenslaupers. Van de 5 km lopers waren er nog enkele die de ronde van 10 km ook nog als trainingsrondje wisten af te leggen en dat bij temperaturen van ongeveer 28 graden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen