Gladys Events starter van het tweede kwartaal 2019

Print
Gladys Events starter van het tweede kwartaal 2019

Van links naar rechts: René Duijkers, Gladys van den Munckhof, Mischa Winkelbag en Jan Loonen. Afbeelding: Rikus ten Brucke

Venray -

De tweede Starter van het Kwartaal 2019 is Gladys van den Munckhof van Gladys Events uit Venray. Hiermee dingt ze mee naar de prijs van 1500 euro voor Starter van het Jaar.

Gladys, bekend als presentatrice van Peel en Maas TV, organiseert evenementen voor de particuliere en zakelijke branche. Hierbij heeft ze veel oog voor detail. Ze startte met de organisatie van evenementen voor stichting Ruby and Rose, die zich inzet voor de strijd tegen gynaecologische kanker. Ze kreeg bekendheid onder BN’ers dankzij een speciale golfdag en een event op Raceway Venray voor Ruby and Rose. Ook buiten de eigen regio, waar ze onder meer bekendheid geniet dankzij de evenementen bij de Golfhorst, heeft ze inmiddels een breed netwerk opgebouwd. Veel bedrijven benaderen haar voor de organisatie en begeleiding van evenementen. In de toekomst wil ze met een eigen team landelijke evenementen organiseren. Ook het presenteren trekt haar en wil ze verder uitbouwen. Met de verkiezing geven de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst/Venray en het Venrays Ondernemers Platform startende ondernemers een steuntje in de rug. Ook meedoen? Kijk op www.venray.nl/ondernemers.