Interview met Lodewijk Asscher in Boekhandel Dominicanen Maastricht

Print
Interview met Lodewijk Asscher in Boekhandel Dominicanen Maastricht

De PvdA-voorman. Afbeelding: Boekhandel Dominicanen

Maastricht / Itteren -

Lodewijk Asscher wordt vrijdag 28 juni om 16.00 uur geïnterviewd door Paul van der Steen over zijn boek ‘Opstaan in het Lloyd hotel’. Het interview in Boekhandel Dominicanen -

Dominicanerkerkstraat 1 in Maastricht - is gratis toegankelijk.

In 2017 raakte de PvdA van Lodewijk Asscher veel zetels kwijt en niet veel later overleed zijn vader. Het maakte Asscher nog strijdbaarder voor de toekomst. In Opstaan in het Lloyd Hotel schrijft Lodewijk Asscher openhartig over zijn persoonlijke en politieke ervaringen. Hij schetst de dilemma’s waarvoor hij zich geplaatst ziet en verbindt deze aan de drijfveren die hem tot een van de meest bevlogen politici van Nederland maken.

Paul van der Steen is journalist voor NRC Handelsblad/next, Trouw, De Limburger, Historisch Nieuwsblad en Zuiderlucht. Hij schreef daarnaast diverse boeken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen