Minister Grapperhaus spreekt zelf met KPN-top over storing

Print
Minister Grapperhaus spreekt zelf met KPN-top over storing

Minister Ferd Grapperhaus. Afbeelding: ANP

Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) staat in „direct persoonlijk contact” met de directie van KPN over de storing die onder meer noodnummer 112 heeft getroffen. Volgens de minister wordt er „met man en macht gewerkt” aan een oplossing.

Lees ook: Grote landelijke telefoonstoring, ook noodnummer 112 niet bereikbaar

Grapperhaus roept op zo nodig een van de alternatieve telefoonnummers te gebruiken of naar het dichtstbijzijnde politiebureau, brandweerkazerne of ziekenhuis te gaan. En „hou ook de nationale én regionale media in de gaten”.

Lees ook: 112 nodig? Dit moet je nu doen

Veel meer kan de minister nu nog niet zeggen, laat hij weten. Hij begrijpt „dat er veel vragen leven” en belooft, zodra hij meer informatie heeft, die snel te delen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen