Warmste dag van de week

Print
Warmste dag van de week

Afbeelding: Rinie Boon

Het wordt dinsdag waarschijnlijk de warmste dag van de week. In het oosten en zuidoosten kan het lokaal 37 graden worden, meldt Weeronline.

In het noorden en de Randstad stijgt de temperatuur tot 33 graden. In Zeeland wordt het maximaal 29 graden en dat komt door een wind van zee. In de tweede helft van de middag gaat ook op andere plekken in het westen de wind van zee waaien. De temperaturen zullen dan dalen naar 23 tot 27 graden.

Dinsdagavond en in de nacht naar woensdag zijn er naast opklaringen ook wolkenvelden. Het blijft op de meeste plaatsen droog, maar lokaal is een kleine kans op een bui. Mocht het tot een bui komen dan is er ook kans op onweer. De temperatuur daalt naar 17 graden in het westen en naar 20 in het oosten van het land.

Bekijk hier de actuele weersverwachting in Limburg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen