Bloedheet Kinjer OLS in de zon

Print

Kinjer OLS. Video: De Limburger

Sevenum -

Het Kinjer OLS is dinsdagochtend in Sevenum begonnen met de optocht in zeer zomerse omstandigheden. In de middag vinden er nog schietwedstrijden plaats. De meeste kinderen hebben het grootste plezier in het waterpretpark.

De organisatie had maandag al maatregelen aangekondigd. De openingsceremonie duurde maar kort en tijdens de optocht waren er drie momenten ingelast waarop de kinderen en begeleiders een glas water te kregen. De kinderen gaven na afloop aan dat ze veel drinken kregen, maar dat het wel opstoppingen veroorzaakte waarbij ze in de zon moesten wachten. De kinderen mochten tijdens de optocht luchtige kleding aan, het onderdeel werd niet beoordeeld door de jury.

Schietwedstrijden

De schietwedstrijden gaan in de middag door, de wedstrijd beoordelingen op het terrein komen te vervallen. Daarvoor in de plaats is er veel vrije tijd die onder andere te besteden is op het waterpretpark.

Bij de watertoestelen in het waterpretpark staan lange rijen. Kinderen amuseren zich daar heel goed. Ze kijken iets wat beteuterd als ze moeten gaan schieten. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van de sproeiers en douches.

Iedereen zoekt als het even kan, zelfs de kleinste schaduwplekjes op om maar niet in de zon te hoeven staan.

Bloedheet Kinjer OLS in de zon
Foto: John Peters
Bloedheet Kinjer OLS in de zon
Foto: John Peters
Bloedheet Kinjer OLS in de zon
Foto: John Peters
Bloedheet Kinjer OLS in de zon
Foto: De Limburger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen