Openluchtconcert Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade

Print
Openluchtconcert Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade

Kasteel Wijnandsrade is in september het decor van het eerste optreden in het nieuwe seizoen. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Wijnandsrade -

Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade geeft ter afsluiting van het seizoen een openluchtconcert in de Zinkenstraat op vrijdag 5 juli vanaf 20.00 uur.

Na afloop van het concert is er nog voldoende gelegenheid om bij een hapje en een drankje terug te blikken op een druk seizoen, maar ook alvast vooruit te blikken op het nieuwe seizoen. Het eerste optreden in het nieuwe seizoen staat gepland op zaterdag 14 september op de binnenplaats van Kasteel Wijnandsrade. Tijdens dit concert zal onder andere aandacht worden besteed aan 75 jaar bevrijding. Medewerking aan dit concert zal onder andere worden verleend door een groot aantal zangers en zangeressen van diverse zangverenigingen uit de voormalige gemeente Nuth.

Repetitie

De eerste repetitie van het nieuwe seizoen is op vrijdag 16 augustus 2019 om 20.00 uur in het gemeenschapshuis aan de Oudenboschstraat. Nieuwe muzikanten, maar ook oud-muzikanten, die de draad weer willen oppakken, zijn welkom. „Dat geldt overigens ook voor mensen die anderszins hand-en-spandiensten willen verlenen”, zo laat de fanfare weten.