Excursie vliegend hert rondom Jabeek

Print
Excursie vliegend hert rondom Jabeek

Het vliegend hert. Afbeelding: De Limburger

Jabeek -

IVN vereniging Beekdaelen-Onderbanken houdt een excursie waarin deelnemers op zoek gaan naar het vliegend hert op vrijdag 5 juli vanaf 20.00 uur.

De excursie start bij Dorpsbrouwerij de Maar, gelegen aan de Maar 2 in Jabeek. Eerst wordt een presentatie gegeven over deze grote kever, aansluitend gaat de groep de natuur in. Deelnemers kunnen tijdens de wandeling de vliegende herten fotograferen en vragen stellen aan de gidsen.

Deelname is gratis, een vrije gave wordt op prijs gesteld. Kinderen zijn onder toezicht welkom. Houd er rekening mee dat de wandeling rond middernacht afgelopen is. Een zaklamp en een loep zijn nodig.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen