Veel aandacht voor groen bij behandeling kadernota

Print
Veel aandacht voor groen bij behandeling kadernota

Processierupsen. Afbeelding: Peter Schols

Nederweert / Ospel / Leveroy / Nederweert Eind / Ospeldijk -

De aanleg van een Tiny Forest, kringlooplandbouw en de aanpak van processierupsen: de gemeenteraad van Nederweert heeft veel ‘groene voorstellen’ aan de kadernota toegevoegd.

Het voorstel van D66 om de avondopenstelling van het gemeentehuis te verruimen, is tegen het advies van het college in door de gemeenteraad aangenomen. CDA en VVD hebben tegen gestemd, de coalitiepartijen stemden voor. Het college wil de mogelijkheid om de openstelling op donderdag avond, nu tot 19.00 uur, eerst onderzoeken voor tot een verruiming wordt besloten. D66-fractievoorzitter wil verruiming afdwingen en dat is gelukt, JAN (Jongeren Akkoord Nederweert) en Nederweert Anders hebben zijn voorstel gesteund en daarmee het college opgedragen de openingstijden te verruimen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen