Lichaam gevonden in grindplas Thorn

Print
Lichaam gevonden in grindplas Thorn
Thorn / Wessem -

De brandweer heeft woensdagmorgen in alle vroegte het dode lichaam van een man uit grindplas De Grote Hegge tussen Thorn en Wessem gehaald.

Over de identiteit van de man kon een woordvoerder van de brandweer nog niets zeggen. Het gaat waarschijnlijk om een Oost-Europese man die dinsdagmiddag al als vermist werd opgegeven, aldus de woordvoerder. De man was dinsdag voorafgaand aan zijn vermissing aan het vissen langs de kant van de grindplas, vanaf een oever die grenst aan het toekomstig vakantiepark De Groeskamp.

Rond twee uur woensdagmorgen zagen mensen hem in de buurt van de zeilclub Thorn in het water drijven. Hulp kwam te laat.

Forensisch

Een speciaal forensisch team van de politie is opgeroepen om de man en de vindplaats te onderzoeken. Ook praat de politie nog met andere mensen die in auto’s met Oost-Europese kentekens op het verlaten terrein bivakkeerden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen