Herdenking verongelukte Fran is verplaatst naar voetbalclub Ell

Print
Herdenking verongelukte Fran is verplaatst naar voetbalclub Ell

Mensen leggen bloemen op de plek waar Fran Sentjens is aangereden. Afbeelding: Johan Bloemers

Ell / Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

De herdenking woensdagavond van de verongelukte Fran Sentjens (18) is verplaats naar voetbalclub RKESV in Ell. Fran overleed zondag na een aanrijding in Nederweert.

De belangstelling voor de herdenking, waarbij ballonnen voor Sentjens zullen worden opgelaten, is overweldigend. Al bijna 600 mensen hebben zich aangemeld. De bijeenkomst is daarom verplaatst van een speelveldje in Ell naar het terrein van de voetbalclub. Verkeersregelaars zullen bezoekers naar een parkeerplek begeleiden.

Uitvaart

Fran Sentjens is zondag rond vier uur aangereden op de kruising Brugstraat/Aan Vijftien in Nederweert toen ze van een eindexamenfeest in Ospel kwam. Ze raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis van Maastricht. Vrijdagmiddag is haar uitvaart.

Verdachte

De 20-jarige verdachte uit Helmond is dinsdag aan de rechter-commissaris voorgeleid en die heeft geoordeeld dat de automobilist nog 14 dagen in bewaring kan worden gesteld. Wat precies de verdenking is, kan het openbaar ministerie niet vertellen. „Het onderzoek loopt nog.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →