Herdenking verongelukte Fran is verplaatst naar voetbalclub Ell

Print
Herdenking verongelukte Fran is verplaatst naar voetbalclub Ell

Mensen leggen bloemen op de plek waar Fran Sentjens is aangereden. Afbeelding: Johan Bloemers

Ell / Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

De herdenking woensdagavond van de verongelukte Fran Sentjens (18) is verplaats naar voetbalclub RKESV in Ell. Fran overleed zondag na een aanrijding in Nederweert.

De belangstelling voor de herdenking, waarbij ballonnen voor Sentjens zullen worden opgelaten, is overweldigend. Al bijna 600 mensen hebben zich aangemeld. De bijeenkomst is daarom verplaatst van een speelveldje in Ell naar het terrein van de voetbalclub. Verkeersregelaars zullen bezoekers naar een parkeerplek begeleiden.

Uitvaart

Fran Sentjens is zondag rond vier uur aangereden op de kruising Brugstraat/Aan Vijftien in Nederweert toen ze van een eindexamenfeest in Ospel kwam. Ze raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis van Maastricht. Vrijdagmiddag is haar uitvaart.

Verdachte

De 20-jarige verdachte uit Helmond is dinsdag aan de rechter-commissaris voorgeleid en die heeft geoordeeld dat de automobilist nog 14 dagen in bewaring kan worden gesteld. Wat precies de verdenking is, kan het openbaar ministerie niet vertellen. „Het onderzoek loopt nog.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen