Horeca-certificaat voor talenten van La Oya Dagbesteding (Venlo)

Print
Horeca-certificaat voor talenten van La Oya Dagbesteding (Venlo)

Afbeelding: © La Oya Dagbesteding

Vaals / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld / Vijlen / Lemiers / Camerig / Holset / Mamelis -

Vijf talenten van La Oya Dagbesteding in Venlo hebben een Excellente Horeca Training certificaat ontvangen.

“Een fantastische prestatie van Sander, Demi, Yasmina, Sam en Yasmina want ze hebben het syndroom van Down of een andere beperking”, laat Pauline Volkert, eigenaar en oprichter La Oya Dagbesteding weten. “Zakenrelaties van La Oya dragen hun kennis over en onderstrepen daarmee dat ze achter de gedachte van onze kleinschalige dagbesteding staan. Namelijk investeren in het talent en niet in de beperking van onze deelnemers.

Training en toets MaryLoes Baur is general manager bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek en ambassadeur van La Oya Dagbesteding. Ze traint de talenten en begeleidsters in sociale vaardigheden en leert ze alle fijne kneepjes van het hospitality vak. Uit handen van Baur kregen de talenten het certificaat. Hiervoor hebben ze moeten deelnemen aan de excellente Horeca training en de toets met succes moeten afleggen.

Pauline Volkert doneert de gehele opbrengst van ingekochte diensten door nabij gelegen bedrijven aan haar Oya Talenten. Hiermee investeert ze in activiteiten die nu weg worden bezuinigd bij jongeren met een beperking. Volkert: “Wij bieden een kleinschalige veilige leerwerkomgeving aan talentvolle jongeren met een beperking. Daarbij werken we samen met een team van erkende therapeuten en zijn we specialist op het gebied van de ontwikkeling van praktische en sociale vaardigheden.”

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg