Benefietwedstrijd met oud-profs voor goed doel in Kessel

Print
Benefietwedstrijd met oud-profs voor goed doel in Kessel

Bert van Marwijk coacht het team van oud-profs, waarin mogelijk ook schoonzoon Mark van Bommel meespeelt. Afbeelding: Proshots

Kessel -

Prominente kopstukken uit de voetballerij komen woensdag 24 juli in actie voor het goede doel bij Stal Hendrix in Kessel.

Op het grasveld voor het VIP paviljoen dat ter gelegenheid van Jumping Peel en Maas wordt opgebouwd, gaan oud-profs als Kevin Hofland, Reginald Thal, Maurice Graef en Willy Boessen de strijd aan met een elftal van ondernemers die een plekje in het team hebben bemachtigd door Jeugdfonds Sport Limburg te steunen. Mogelijk komen ook enkele spelers van VVV-Venlo en PSV in actie. Toptrainers Bert van Marwijk, ambassadeur van het fonds, en Sef Vergoossen nemen de rol van coach op zich. De wedstrijd, die op een miniveld wordt gespeeld, staat onder leiding van voormalig eredivisie-scheidsrechter Ed Janssen. Waarschijnlijk wordt het lijstje de komende weken aangevuld met nog meer bekende namen.

De ‘derde helft’ vindt plaats in Grand Café De Sport, een benefietavond die voor de vijfde keer wordt georganiseerd door Kiwanis Club Peel en Maas. De voetbalcoryfeeën worden dan geïnterviewd door Maurice Graef.

De eerste vier afleveringen van Grand Café De Sport leverden samen 36.000 euro op voor het jeugdsportfonds, dat kinderen uit kansarme Limburgse gezinnen de mogelijkheid biedt om te sporten. Prominente sporters die eerder meewerkten, zijn Mark van Bommel, Anky van Grunsven, Steven Rooks, Bart Brentjens, Toon Gerbrands, Sjeng Schalken, Maartje Paumen, Jeroen Dubbeldam en Frans Maassen.

De wedstrijd is gratis toegankelijk, de aftrap is om 19.00 uur. Kaarten voor Grand-Café De Sport kosten 39 euro en zijn te bestellen via info@grandcafedesport.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen