Fortuna verliest twee spelers: Semedo naar OFI Kreta en contract Syhre ontbonden

Print
Fortuna verliest twee spelers: Semedo naar OFI Kreta en contract Syhre ontbonden

Lisandro Semedo tijdens de eerste training van Fortuna. Afbeelding: Pro Shots/Thomas Bakker

Sittard / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Lisandro Semedo en Anthony Syhre zullen komend seizoen niet voor Fortuna uitkomen. Semedo vertrekt naar OFI Kreta, het contract van Syhre is ontbonden.

Lisandro Semedo was een van de absolute smaakmakers in het promotiejaar bij Fortuna. De Portugees scoorde er lustig op los en werd aan het eind van het seizoen uitgeroepen tot de beste speler van het seizoen. Semedo leek daarna te vertrekken naar West Bromwich Albion, maar die transfer liep op het laatste moment spaak. Afgelopen seizoen was Semedo geen schim van de speler van het jaar daarvoor. Vaak werd hij gewisseld en doelpunten maakte hij nauwelijks. Daarom is nu gekozen om Semedo te verhuren aan OFI Kreta. Semedo wordt door de Griekse ploeg gehuurd die ook een optie tot koop heeft bedongen.

Blessure

Ook Anthony Syhre zal komend seizoen niet in Sittard te bewonderen zijn. De Duitser kwam afgelopen winter over als vervanger van Wessel Dammers en tekende een contract voor 2,5 jaar. Meteen daarna raakte hij geblesseerd aan zijn meniscus en ook daarna heeft hij de technische staf van Fortuna blijkbaar niet kunnen overtuigen. Daarom is besloten het contract met Syhre nu te ontbinden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee