Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Het lekkerste ijs maak je zelf met deze vier heerlijke recepten

Het lekkerste ijs maak je zelf met deze vier heerlijke recepten

Zelfgemaakt ijs. Je stopt erin wat je zelf lekker vindt en bent meteen af van al die rare toevoegingen en E-nummers. IJsprinses Aniek Keijsers geeft vier recepten prijs. Afbeelding: Aniek Keijsers

De zomer moet je vieren. Met ijs natuurlijk! Ga lekker zelf aan de slag. Deze recepten zorgen voor verkoeling.

Wat is nou lekkerder dan een koel ijsje op een warme zomerdag? Zelfgemaakt ijs! Aniek Keijsers (28) uit Rijen schreef er een heel boek over. „Toen ik voor het eerst zelf ijs maakte, ging er een wereld voor me open. Het is zoveel lekkerder dan ijs uit de winkel.” Haar boek werd geboren uit ware liefde voor zoetigheid.

Keijsers - fulltime anesthesiemedewerker in het Amphia Ziekenhuis en parttime keukenprinses – stond urenlang in de keuken om de zelfgeschreven recepten uit te proberen. „Tot diep in ...