Zomerfeest op boerenerf van Vurenhof in Posterholt

Print
Zomerfeest op boerenerf van Vurenhof in Posterholt

De Posterholtse band Forty Beer One Blues verzorgt de muziek tijdens de afterparty. Afbeelding: Facebook Forty Beer One Blues

Posterholt -

Het boerenerf van Vurenhof in Posterholt vormt zaterdagavond het decor voor een gratis toegankelijk zomerfeest. Vanaf 20.00 uur klinkt er live muziek.

De Posterholtse harmonie Wilhelmina die in de openlucht speelt op een boerenerf. Dat is de ‘blaosmeziek’ die zanger Gé Reinders bezingt in het gelijknamige nummer. In dit geval niet op zondagochtend, maar op zaterdagavond. Naast de harmonie treden de leerlingen van de opmaat-groep en de blazersklas van de harmonie (basisschooljeugd die leert musiceren) en slagwerkgroep BAMM voor het voetlicht. Na afloop van de optredens zorgt de Posterholtse band Forty Beer One Blues voor de muzikale afterparty.

Bij slecht weer vindt het feest plaats in de boerenschuur van het achter de kerk van Posterholt gelegen Vurenhof aan de Vurensteeg 4.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen