Peter-Paul Truijen wordt directeur van Philips van Horne in Weert

Print
Peter-Paul Truijen wordt directeur van Philips van Horne in Weert

Philips van Horne in Weert. Afbeelding: De Limburger

Laar / Tungelroy / Weert / Swartbroek / Altweerterheide / Stramproy / Brunssum -

Peter-Paul Truijen, nu nog directeur van het Romboutscollege in Brunssum, wordt per 1 augustus 2019 benoemd tot locatiedirecteur van de Philips van Horne in Weert.

Hij volgt Jan Mueters op die dan met pensioen gaat.

Peter-Paul Truijen is geen onbekende binnen Stichting LVO. Hij heeft onder andere gewerkt bij het Bisschoppelijk College Weert, Junior College Cranendonck in Budel en Terra Nigra PrO Maastricht. Sinds januari 2017 was hij directeur van het Romboutscollege. Hij laat weten te streven naar een uitdagende leeromgeving, waarin de docent de belangrijkste rol blijft spelen als het gaat om kennisoverdracht, uitdaging en motivatie van leerlingen.

Peter-Paul Truijen wordt directeur van Philips van Horne in Weert
Peter-Paul Truijen Foto: LVO

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen