Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Zelf bepalen wat en hoeveel je eet met de smaak van Italië

Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Gastrobar Puro deze week zijn smaakpapillen op hol? Gastvrije ambiance, boeiende borden

Sinterklaas, Koningsdag, wolken, fietsen en onze taal. Dat is ‘onze’ identiteit, vertelde deze week Kim Putters, de directeur van het SCP die oogt als de jongste bediende van een nette herenkledingzaak.

En mopperen dan? Doet de Nederlander ook graag. Vooral als ze aan zijn centen komen. In Europa zijn de Spanjaarden, Grieken en Italianen vaak ‘onze kop van Jut’. ‘Die knoflooklanden moeten niet denken dat ze nog Europees steungeld krijgen, ze geven het geld toch maar uit aan drank en vrouwen’, zei ...