Jubilarissen in het zonnetje gezet

Print
Jubilarissen in het zonnetje gezet

De zeven jubilarissen: (eerste rij v.l.n.r.) Tom Dautzenberg, Glenn Reijnen, Paul Aerts; (tweede rij v.l.n.r.) Jan van Soest, Ivar Kassteen, Mariëlla Mommers en Henk van Soest Afbeelding: Fanfare St. Cecilia

Helden -

Fanfare St. Cecilia uit Helden telt tien jubilarissen. Zeven van hen zijn afgelopen zondag tijdens het jaarlijkse Cecilia Zomerfeest bij MFC Kerkeböske gehuldigd.

Henk van Soest (tuba) kreeg voor zijn 65-jarig lidmaatschap als blijk van waardering een oorkonde van de vereniging, vergezeld van een bronzen beeldje van een tubaspeler. Tevens ontving hij een oorkonde van de bond. Jan van Soest werd gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap. Hij kreeg een oorkonde van de vereniging overhandigd, vergezeld van een bos bloemen. Trompettist Paul Aerts werd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap in het zonnetje gezet met een oorkonde en een beeldje van een trompettist. Tevens ontving hij van de bond het zilveren speldje en een oorkonde.

De jubilarissen met een tienjarige staat van dienst waren de trombonist Ivar Kassteen, de bugelspeler Glenn Reijnen, slagwerker Tom Dautzenberg en tubaspeelster Mariëlla Mommers. Zij kregen een oorkonde van de vereniging, vergezeld met een cadeaubon.

Op de foto ontbreken Louis Lijssen (65 jaar lid, tuba), Jan Peters (50 jaar lid) en Maarten van Lent (10 jaar lid, trombone).