Muzikale hulde door én voor harmonie Eendracht

Print
Muzikale hulde door én voor harmonie Eendracht

Aan de mozaïekbank, die voor het concert wordt onthuld, is vierhonderd uur gewerkt. Afbeelding: Harmonie Eendracht

Meijel -

Harmonie Eendracht uit Meijel brengt met het jaarlijkse huldigingsconcert ditmaal ook een serenade aan zichzelf.

Het concert op zondag 7 juli is traditioneel een pluim voor alle Meijelnaren die het afgelopen jaar een feestelijke mijlpaal hebben gevierd. En daaronder valt de harmonie zelf ook. Het muziekkorps bestaat honderd jaar en dat is ook een felicitatie waard. Het huldigingsconcert krijgt daarmee een bijzonder tintje. Hulde is er tenslotte ook voor alle geslaagden van Tone Muziekles.

Van tevoren onthult burgemeester Wilma Delissen buiten het mozaïekbankje dat door enkele orkestleden is gemaakt als blijvende herinnering aan het jubileum. Zij beplakten de bank met meer dan tienduizend steentjes.

Het concert vindt plaats in gemeenschapshuis D’n Binger en begint om 10.00 uur, de toegang is gratis. Aansluitend houdt de jubilerende harmonie vanaf 11.45 receptie in de foyer.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →