Buurderij viert feest met zomermaaltijd

Print
Buurderij viert feest met zomermaaltijd

Een zomersalade. Afbeelding: ING Image

Maastricht / Itteren -

Het tweejarig bestaan van Buurderij Maastricht West wordt woensdag 10 juli, van 18.45 tot 21.00 uur gevierd met een zomermaaltijd. Een feestje bedoeld voor iedereen die de buurderij wil leren kennen én die houdt van lokaal, gezond en vers eten.

De locatie is CNME Natuurtuinen Jekerdal, Drabbelstraat 7 in Maastricht. Bij goed weer buiten in de tuin en bij mindere omstandigheden in de kas. Er is een barbecue en een kampvuurtje.

Iedereen kan zelf een maaltijd samenstellen met lokale producten en gerechtjes vanuit de Buurderij. De boeren en producenten hebben iets lekkers voorbereid en gemaakt. Er zullen bonnen te koop zijn voor groene gerechtjes, vis of vlees, drankjes en waarschijnlijk is er een eigengemaakt boerenijsje na. Voor ieder iets naar eigen smaak en voorkeur. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →