Taxateur Arie Molendijk komt naar Maastricht

Print
Taxateur Arie Molendijk komt naar Maastricht

Arie Molendijk. Afbeelding: Ed van Alem

Maastricht / Itteren -

Wie zeldzame boeken, oude (handingekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, handschriften, of documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten of prenten in het bezit heeft, wordt uitgenodigd voor een taxatie van Arie Molendijk uit Rotterdam.

Deze vindt plaats op dinsdag 16 juli van 14.00 tot 16.30 uur in hotel Van der Valk, Nijverheidsweg 35 in Maastricht.

Taxatiedagen

Molendijk is bekend tot in Canada, de Verenigde Staten en Australie. Vorig jaar vierde hij zijn jubileum van ruim tweeduizend taxatiedagen in de Oude Pelgrimvaderskerk in Delfshaven. Jarenlang werkt hij al samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere overheidsinstellingen.

De taxaties vinden alleen plaats op taxatiedagen. Kosten voor een taxatie zijn 5 euro, van 1 tot circa 10 boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →