OEFENVOETBAL

VVV haalt uit bij SHH in Herten: 15-2

Print
VVV haalt uit bij SHH in Herten: 15-2

Richard Neudecker, rechts naast Danny Post, was voor VVV vier keer trefzeker tegen SHH. Afbeelding: Pro Shots -Thomas Bakker

VVV heeft bij derdeklasser SHH in Herten een 15-2 (4-1) monsterscore neergezet. Voor de Venlonaren waren Richard Neudecker (4 goals, 2 assists) en Elia Soriano (4 treffers) het meest effectief.

Op het brandende kunstgras van de Wolfsberg was de thuisploeg geen partij. VVV startte in Herten in de eerste helft met een team dat een mix was van routiniers en eigen jeugd. Simon Janssen opende namens de nieuwe lichting voor VVV de score. Bij rust was het 4-1, omdat onder andere ook Tino Susic (2) zich met de score bemoeide. Na de hervatting kwamen de nieuwe aanwinsten van VVV tussen de lijnen. Alleen keeper Thorsten Kirschbaum niet, die mocht uitrusten. Van de nieuwkomers maakten middenvelder Neudecker en spits Soriano de meeste indruk. Zij waren uiterst gretig. Verdedigers Steffen Schäfer en Samuel Scheiman hadden achterin weinig te doen.

Bij VVV nog geen Jérome Sinclair, want de nieuwste aanwinst in Venlo is weliswaar officieel vastgelegd, maar pas vanaf 1 juli speelgerechtigd voor VVV. De Engelse aanvaller, die gehuurd is van Watford, gaat wel met de ploeg mee op trainingskamp maandag in Horst. Dinsdag speelt VVV in Venlo tegen Venlosche Boys (19.30 uur, sportcomplex Alde Wielerbaan).

Voor VVV scoorden Janssen, Susic (2), Van Dijck, Linthorst, Van Ooijen, Scheiman, Soriano (4) en Neudecker (4). Namens SHH scoorden Schoots en Francot.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen