Video: Brandweer koelt paviljoen af bij MP feesten Geleen

Print

Video: De Limburger

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Door de tropische temperaturen van zaterdag warmde het paviljoen van de MP feesten in Geleen zo hard op dat de brandinstallatie in de middag spontaan afging.

Om te voorkomen dat de temperatuur ook in de avonduren te hoog zou zijn, zegde de brandweer na overleg met burgemeester Sjraar Cox en de organisatie van de feesten toe in de avonduren het dak te komen afkoelen.

Lees ook: Alles uit de kast voor verkoeling tijdens hete ‘Griekse’ MP feesten in Geleen

Terwijl de feestgangers binnen losgingen op klassiekers uit de jaren 90, hielden mannen en vrouwen van de brandweer vanaf een uur of tien het dak van het paviljoen nat. „Geweldig dat ze dit doen”, aldus Jos Cremers, organisator van de MP feesten.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →