Tienduizenden euro’s schade aan BMV Hoensbroek: politie dreigt beelden online te zetten

Print
Tienduizenden euro’s schade aan BMV Hoensbroek: politie dreigt beelden online te zetten

Foto ter illustratie. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Hoensbroek -

Enkele vandalen, die op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei voor tienduizenden euro’s vernielingen aan de Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) in Hoensbroek hebben aangericht, krijgen van de politie nog een kans om zich te melden.

Dat meldt de politie op Facebook.

In dat weekend zijn er tussen 14.00 uur en 18.00 uur onder meer airco’s, zonnepanelen en camera’s kapot gemaakt. De schade aan het pand aan de Mgr. Nolensstraat is volgens de politie enorm.

Beelden

De politie heeft camerabeelden veiliggesteld en vermoedelijk gaat het om minderjarigen. De vandalen krijgen twee weken de kans om zich te melden. Als dat niet wordt gedaan, worden de beelden vrijgegeven.

Signalement

Het gaat om een jongen met gezet postuur en zwart haar. Hij droeg een donkerblauwe jas, een zwarte broek en had zwarte schoenen aan. De tweede mannelijke dader heeft bruin haar en droeg een bril. Hij droeg een pet met wit-bruin geruit motief, een witte jas met onder meer donkere mouwen en liep op zwarte schoenen met witte accenten. De derde vandaal is een meisje. Ze heeft lang donker haar en droeg ook zwarte schoenen met witte accenten. Daarnaast had ze een donkere jeans en een zwart jack aan.